LEGEA 455 SEMNATURA ELECTRONICA PDF

May 2, 2020   |   by admin

Provider), emitenta de certificate digitale calificate conform Legii / a semnaturii electronice, HG / si al Regulamentului European NR. Semnatura electronica – pachetul oferit de Cert Digital Semnatura electronica, in accepţiunea Legii /, reprezinta date in format electronic, care sunt. 39 Lege nr. din 18 iulie privind semnătura electronică. 40 Zakon c. / Z.z.o elektronickom podpise a o zmene a doplneni niektorych zakonov.

Author: Shaktishura Voodooran
Country: French Guiana
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 26 April 2008
Pages: 286
PDF File Size: 17.60 Mb
ePub File Size: 14.14 Mb
ISBN: 599-7-99779-193-6
Downloads: 86247
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezil

Informarea trebuie sa se refere la existenta si natura imprejurarii care justifica imposibilitatea de continuare a activitatilor. In documentele din aceasta sectiune puteti gasi informatii despre: Colectarea se face doar in masura in care aceste informatii legeq necesare in vederea eliberarii si conservarii certificatului. Usor de folosit si compatibile cu sistemele de operare windows, aceste dispozitive pot opera pe orice calculator care are instalat driverele aferente, acestea fiind descarcabile de pe site-ul nostru de suport Autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu va revoca certificatele, pe cheltuiala furnizorului, daca acesta nu isi indeplineste obligatia.

Despre autorul acestei pagini. MySMIS Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea eleectronica mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Certificatul poate fi retras in cazul in care agentia de omologare constata ca dispozitivul securizat de creare a semnaturii electronice nu mai indeplineste una dintre conditiile prevazute in prezenta lege.

Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia. Din gama mare de servicii, softuri si dispozitive criptografice pe care o oferim va enumeram doar cateva dintre acestea in sectiunea elechronica Pentru orice alte cerinte care nu sunt acoperite de aceste produse va rugam sa ne contactati iar specialistii nostrii va pot furniza detalii si produse suplimentare.

  GTK PROGRAMMING IN C BY SYD LOGAN PDF

EUR-Lex – LROU_ – EN – EUR-Lex

Trans Sped este cel mai experimentat prestator de solutii de incredere bazate pe certificate digitale calificate, activand pe piata autohtona inca din Transferul va opera potrivit urmatoarelor conditii: In acest caz, autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu poate dispune suspendarea activitatii furnizorului. De la data infiintarii autoritatii publice specializate prevazute la art.

Mai multe informatii Obtine Marci temporale. Bancpost Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia. Mai multe informatii Obtine Certificate calificate. Legaturi catre alte pagini. Calitatea, fiabilitatea, recunoasterea internationala si prestigiul acestor produse si servicii se reunesc sub sigla Trans Sped, singurul prestator local al acestor solutii.

EUR-Lex Access to European Union law

Trans Sped este in Romania partenerul oficial al celor mai mari prestatori de produse semnaturra servicii din domeniul tehnologiei securitatii informatiilor. Data adoptarii in Senat: Certificatele calificate emise de Trans Sped sunt recunoscute international si garanteaza interoperabilitatea cu diverse tipuri de sisteme si aplicatii. Legi si proiecte de legi romanesti. Suntem disponibili atat pe email supportqca transsped.

Legwa pe care o detinem in domeniu se reflecta si in produsele pe care le comercializam, acestea fiind concepute sa va aduca maximul de productivitate intr-o lume in care timpul este esential, iar calitatea pe care o oferim clientii se ridica la cel mai inalt nivel.

  ACTING THE FIRST SIX LESSONS BY RICHARD BOLESLAVSKY PDF

De asemenea, toate serviciile Trans Sped certificate digitale calificate, marci temporale, conservare a documentelor semnate electronic pe termen lung respecta standardele tehnice elaborate de Institutul European de Standarde in Telecomunicatii ETSI.

Semnatura electronica by Georgiana Aioani on Prezi

Mai multe informatii Obtine Reinnoire certificate. Semnatura la BCR Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

Pretul pentru un pachet continand Din gama larga de produse software si dispozitive criptografice pe care le oferim, in aceasta sectiune sunt prezentate cele mai importante dintre ele. Sistemul asigura transparenta si integritati sporite la nivelul sistemului Mai multe informatii Obtine EasySign.

Legi si practica judiciara straina.

Va puteti prezenta la Sucursala BCR in care aveti Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. Informatiile respective vor fi furnizate anterior nasterii oricarui raport contractual electronicca persoana care solicita un certificat sau, dupa caz, la cererea unui tert care se prevaleaza de un asemenea certificat.

Despre noi

Datele pot fi colectate si utilizate in alte scopuri doar cu consimtamantul expres al persoanei care solicita certificatul. Certificat Calificat Reprezinta identitatea electronica a individului, furnizand un cadru de incredere pentru tranzactii si comunicatii in deplina siguranta prin atributele cheie – autentificare, securitate, integritate si non-repudiere Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de lfgea electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 26 iuniecu respectarea prevederilor art.