ALTERNATIVNA HISTORIJA SEMIR OSMANAGIC PDF

April 27, 2020   |   by admin

Sam Osmanagich, Pyramids around the World, publisher: ABC Press, , Semir Osmanagić, Alternativna historija, publisher: TKD Sahinpasic, Semir Osmanagić tvrdi da je otkrio drevni piramidalni kompleks u – Alternativna povijest: tragovima Atlantide, Indrija, Zagreb, ISBN ; . „Alternativna historija“, TKD „Šahinpašić“, , Semir Osmanagić (Zenica, FNRJ, 1. jun ) poznat i kao Sam Osmanagich, U svojoj knjizi „Alternativna historija“, Osmanagić spominje knjige u kojima se.

Author: Shakatilar Mezticage
Country: Oman
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 6 October 2004
Pages: 274
PDF File Size: 13.52 Mb
ePub File Size: 20.78 Mb
ISBN: 529-4-34638-479-5
Downloads: 61923
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezikree

Svi clanci su preneseni i poredani po originalnim datumima. Najoriginalniji tekst u vezi providne taktike sektaske FNP-e fondacije nepostojece piramide nasao sam slucajno na ovom blogu.

Alternativna Historija

osmanagif Sta ciniti sa covjekom, koji drsko vadi novac iz sirote bosanske kase, reklamira patriotizam kao svoj izum i definiciju, a nije se udostojio ni da jednom jedinom rijecju spomene Srebrenicu, nasu najvecu bosansku tragediju? Harding interview Nepravilna geometrija Definicija piramidiotije Sta kaze dr.

Jer, kako drugacije objasniti osmanagi vjerovanje u sulude price o piramidama od strane obozavatelja Semira Osmanagica? Dowell, koja nema boljeg posla no da se bavi misterijama i ogovaranjem pravih osmanagiic putem izraza “foteljasi bez prakticnog iskustva”. Prvo je, dakle, ugurao u izmet kompletnu FNP, kada je izjavio da on nikada nije govorio da su to piramide i da je njegova uloga u tom multimedijalno debilnom projektu nevazna, a sada se zeli “brinuti” o propadajucem gradu Tuzli?

Molim, prepravite vase linkove. A sta znaci taksa? Jednostavno, Osmanagic nikada nece stati. Mantranje s jedne strane dobija uskoro i zakonsku potporu, dok besplatno krampanje preostaje onima koji ne pripadaju “jednakijima”, kako je George Orwell pisao u “Zivotinjskoj Farmi”.

Bosanska Piramida Zablude

Sta ciniti sa laznim naucnikom, koji nijednu nauku ne postuje? Pa kao i uvijek: Samo lijen duh i tromo tijelo dozvoljavaju infekciju razuma i njegovu manipulaciju izvana. Cak i naucno-fanstasticna knjiga Dan Browna se koristi kao mamac za citaoce jer, moze biti da je Dan Brown ipak u pravu, pa ne bi bilo lose da se zaradi koja para kroz prodaju raznih new-age-materijala. Mislim, ako hocete, diskutirat cemo i o vasim cevapima, vasim osjecajima kada vas dotakne mlaz Semirove “pozitivne energije”, ali kako god da okrenete, ni hektolitri tog piramidalnog dopinga vam nece pomoci u ubjedjivanju kriticnog dijela javnosti da brdo Visocica nije brdo, nego jedna od DEVET piramida u sred Bosne.

  HACKFLEISCHVERORDNUNG 2012 PDF

Zar nije jasno da se radi o sektaski motiviranim rabotama, kada se i na internetu bez problema mogu naci prepiske Osmanagica sa clanovima i simpatizerima poznatog prevaranta i pedofila, Sai Babe?

Iako nisam siguran da li je zadnji clanak Jashe Jasarspahica pro- ili contra ovog piramidalnog ludila ili samo prikazuje na satirican nacin dusevno stanje hare-krishna-arheologa Osmanagica, ipak nisam mogao da ga tek tako zaobidjem. A kada je uz to i sami manipulator takoreci objekt samoga sebe i naprosto sam sebe programira u pravcu “puta bez kraja”, onda spasa nema.

Vec i sam naziv pjesme dovoljno kazuje, sta je Bosancima sada prijeko potrebno Vec po hiljaditi put, valjda u nedostatku konkretnijih dokaza, serviraju nam FNP fondacija nepostojece piramideOsmanagic i njegovi obozavatelji iz “Cluba Piramide Mjeseca” dosadne izjave o ” sirenju pozitivne energije “.

Semir Osmanagić

Osmsnagic kao sto su pijani Bosanci orudje u rukama visoko motiviranih ublehasa, tako isto je i njihovo pijanstvo motivirano zeljom za lahkom zaradom, uspjehom bez natezanja mozdanih vijuga i vjerovanjem u neke “mesije”, koji bi jednim mahom ruke izvukli Bosnu iz izmeta u kojem se vec predugo nalazi.

A ovako nam samo preostaje da se smijemo ljudskoj gluposti i nevjerovatnom talentu budalesanja odredjenih ljudi.

  KERNIGHAN AND PIKE THE PRACTICE OF PROGRAMMING PDF

Jer, sta ciniti sa covjekom, koji nijednog drugog ne priznaje? Sve vrvi od nekakvih tajnih udruzenja, spisa, zavjera. Ali ipak bi bilo vrlo, vrlo lijepo kada bi ste pokrenuli mozdane vijuge i zainteresiranom svijetu ne sto se cevapa tice prezentirali neki naucni rad ili bilo sta slicno tome? Tu se koriste izrazi poput “alternativna historija” kada se prica o teskim glupostima poput onih, da Maje dolaze sa sazvjezdja Plejada, alternativnx se onda prelazi na floskule tipa “Arm Chair Researchers” tj.

Skepticni smo, posto je FNP, tj. Bosanska Piramida Zablude Pyramidiot na djelu Prof. Ili, da budemo fer do kostiju, sta ciniti sa narodom, koji takvom covjeku vjeruje kao da se radi o Bozijem Poslaniku?

Zbilja, kolo ublehe se okrece i nadalje i sticem dojam, da se krpi osinjak ostecene bratije piramidalne ublehe. Aferim, moj bosanski narode, hietorija da ako nekada, ne daj Boze, opet izbije rat ili se dogodi neka velika katastrofa, neces prezivjeti!

Jer, valja izlijeciti povrede prouzrokovane kukavickim odlaskom tehnoloske perjanice dr. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. I just want to start this over. Citajuci clanke bliske saradnice dr. Vama je vjerovanje mozda i dovoljno, isto kao sto je i idolopoklonicima Sai Babe dovoljno, ali mi nismo ni sektasi, a ni piramidasi, pa potrazujemo nesto alternativnaa drugacije, apstraktnije i konkretnije.

Bilo kako bilo, Jasho je pogodio direktno u originalni problem ove opcebosanske ublehe, tj.