Over ons

Deze website is ontwikkeld om het voor inwoners van Zuidoost-Brabant gemakkelijker te maken om informatie te vinden over energiebesparing en duurzame energie. Het is een initiatief van de 21 gemeenten in de regio Zuidoost-Brabant.

Op deze website vindt u informatie over subsidieregelingen en projecten op het gebied van energiebesparing en duurzame energie in uw buurt. Daarnaast vindt u hier informatie over mogelijke informatie die u aan uw woning kunt treffen. Denk aan het aanbrengen van wand- of vloerisolatie of de plaatsing van zonnepanelen. Wilt u meer weten over subsidieregelingen of projecten in uw buurt? Dan kunt u contact opnemen met uw gemeente. Ook kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan wordt uw mail doorgestuurd naar de juiste organisatie die u verder kan helpen.

Disclaimer

De gemeente Waalre verzamelt, schikt en presenteert de informatie uiterst zorgvuldig. Omdat de informatie afkomstig is van derden, kan de gemeente Waalre echter niet instaan voor de juistheid en volledigheid ervan. Gebruik van de informatie is dan ook voor eigen rekening en risico. Deze website bevat links of verwijzingen naar websites van derden. Omdat de gemeente Waalre geen invloed heeft op (de inhoud van) die websites, kan zij niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de gepresenteerde informatie op die websites.

logo_gemeente_asten logo_gemeente_bergeijk logo_gemeente_best logo_gemeente_bladel
logo_gemeente_cranendonck logo_gemeente_deurne eersel eindhoven
geldrop-mierlo gemert-bakel logo_heeze_leende logo_gemeente_helmond

logo_gemeente_laarbeek

nuenen

oirschot

 

reusel
logo_gemeente_somerenv2-150pix son valkenswaard logo_gemeente_veldhoven
waalre