Nieuws

Dit jaar vindt de Nationale Duurzame Huizenroute plaats op zaterdag 7 en 14 november. Op die dagen stellen huiseigenaren in heel Nederland hun huis open om te laten zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. De extra zaterdag geeft voor meer huiseigenaren en bezoekers de mogelijkheid om mee te doen. Bezoekers die de afgelopen jaren aan de route hebben meegedaan, hebben waardevolle informatie en tips opgedaan om zelf aan de slag te kunnen.

Ook in de regio Eindhoven doen woningeigenaren mee. De huizen zijn het hele jaar door op de website www.duurzamehuizenroute.nl te bekijken. Ook is het mogelijk om online vragen te stellen aan de huiseigenaren. 

Op de genoemde website is te zien welke woningen bezocht kunnen worden. Bezoekers dienen zich aan te melden via www.duurzamehuizenroute.nl zodat huiseigenaren weten hoeveel mensen zij kunnen verwachten. Bij elke woning zijn de openingstijden weergegeven. Bij sommige woningen is het aantal inschrijvingen beperkt. Wees er op tijd bij, want de aanmeldingen stromen inmiddels binnen.