Nieuws

Ook dit jaar is de Tel de Zon actie. Met deze actie wordt eigenaren van zonnestroominstallaties gevraagd om één week bij te houden wat de opbrengst van hun systeem is, en om hun ervaring met de aankoop en het gebruik van het PV systeem te delen. Deelnemers krijgen na de telweek te horen hoe hun installatie functioneert. Inmiddels hebben ruim 900 mensen hun installatie aangemeld. 

Hoe werkt het?

Via de website kun je de gegegens doorgeven over je installatie: hoeveel panelen, orientatie en waar de installatie in Nederland staat. Je kunt dit invullen op het formulier hieronder. Op de kaart op homepage van deze website is te zien hoeveel mensen zich hebben aangemeld voor Tel de Zon. In de week van 1-7 juni geeft je aan ons door hoeveel zonnestroom je systeem heeft opwekt.

Na deze week ontvang je van de organisatie per email een oordeel over de prestaties van je systeem. Hiermee heb je een indicatie van de opbrengst en de prestatie van je systeem en een inzicht in hoe je systeem presteert in vergelijking met andere systemen in Nederland.

 

Meer informatie en aanmelden vind je op www.teldezon.nl